Services

Fountex Comany biedt verschillende soorten support aan. Hieronder vindt u onze diensten. Klik gerust op de foto om meer te lezen over onze diensten. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Beveiliging & Bewaking
Horeca, Evenementen, Bouwplaatsen, Hotels en Objecten

De beveiliging van uw objecten en eigendommen kunt u, zowel tijdens, als buiten kantooruren, met een gerust hart aan Fountex Company overlaten.

Denk bijvoorbeeld aan evenementenbeveiliging of professionele als gastheer of gastvrouw. Uitstraling speelt hierbij een grote rol. Representatief zijn is ons kenmerk.

Executive Protection
Persoonsbeveiliging, Artiestenbegeleiding, Directiechauffeur, Beveiligingschauffeur, Close Protection

De medewerkers van Fountex Company, zijn discreet, integer en vooral goed getraind. Veelal komen de medewerkers voor deze dienstverlening van speciale eenheden van Defensie of Politie. U kunt denken aan medewerkers van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, Dienst Koninklijke & Diplomatieke beveiliging of private beveiligers, die zeer goed getraind en opgeleid zijn en minsten 10 jaar ervaring hebben.

Video Solutions & Surveillance
Camera installatie, Levering camera’s, Verbinding & Commandowagen

Maak kennis met onze afdeling Video Solutions & Surveillance. Hier kunt u een keuze maken om uw evenement, object of private woning te beveiliging met camera’s en camera units. Voor specialistische werk beschikken wij over Particulier Onderzoekers, die heimelijk kunnen werken. Denk aan Track & Trace of het plaatsen van onopvallende camera’s.

Fountex Academy
Fountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 10 kern-trainers / professionals. Veelal afkomstig van speciale eenheden van Defensie, Politie en Buitenlandse eenheden.

De praktische vaardigheden zijn uniek in Nederland voor de particuliere beveiliging sector. Elke kern-trainer heeft zijn eigen unieke specialisme, met de benodigde accreditaties en erkenningen zoals lesbevoegdheid!

Wij zijn erkend opleider en werken met erkende trainers, die jaarlijks ruim 1500 personen doceren. Denk aan de Retail medewerkers, Evenementenbeveiligers, Objectbeveiligers tot aan Executive Protection, zoals Persoonsbeveiligers of Medisch getraind personeel. Wij leveren ook maatwerk voor het MKB en grootbedrijf.

“De uitvoering van een doeltreffend veiligheidsbeleid, kan namelijk alleen worden gerealiseerd door ‘gekwalificeerde’ en de beste opgeleide medewerkers!”

Home     Services     Over ons     Nieuws     Contact

De Giessen 11

8253 PR Dronten