Fountex Comany biedt verschillende soorten support aan. Hieronder vindt u onze diensten. Klik gerust op de foto om meer te lezen over onze diensten. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.
Beveiliging & Bewaking

Horeca, Evenementen, Bouwplaatsen, Hotels en Objecten.

De beveiliging van uw objecten en eigendommen kunt u zowel tijdens als buiten kantooruren met een gerust hart aan Fountex Company overlaten.

Denk bijvoorbeeld aan evenementenbeveiliging, horecabeveiliging of professionele gastheren of gastvrouwen. Uitstraling speelt hierbij een grote rol. Representatief zijn is ons kenmerk.

Executive Protection

Persoonsbeveiliging, Artiestenbegeleiding, Directiechauffeur, Beveiligingschauffeur,
Close Protection,
Executive Protection.

De medewerkers van Fountex Company, zijn discreet, integer en vooral goed getraind. Veelal komen de medewerkers voor deze dienstverlening van speciale eenheden van Defensie of Politie. U kunt denken aan medewerkers van de Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten, Dienst Koninklijke & Diplomatieke beveiliging of private beveiligers, die zeer goed getraind zijn en minsten 5 jaar ervaring hebben.

Video Solutions & Surveillance

Camera installatie, Levering camera’s, Verbinding & Commandowagen.

Maak kennis met onze afdeling Video Solutions & Surveillance. Hier kunt u een keuze maken om uw evenement, object of private woning te beveiliging met camera’s en camera units. Voor specialistisch werk beschikken wij over particulier onderzoekers, die heimelijk kunnen werken. Denk aan het plaatsen van Track & Trace of onopvallende camera’s.

Fountex Academy

Fountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 14 kern-trainers / professionals. Veelal afkomstig van speciale eenheden van Defensie, Politie en Buitenlandse eenheden.

De praktische vaardigheden zijn uniek in Nederland voor de particuliere beveiliging sector. Elke kern-trainer heeft zijn eigen unieke specialisme met de benodigde accreditaties en erkenningen zoals lesbevoegdheid.

Wij zijn erkend opleider en werken met erkende trainers die jaarlijks ruim 3500 personen doceren. Denk aan de retail medewerkers, evenementenbeveiligers, objectbeveiligers tot aan Executive Protection, zoals persoonsbeveiligers of medisch getraind personeel. Wij leveren ook maatwerk voor het MKB en grootbedrijf.

“De uitvoering van een doeltreffend veiligheidsbeleid, kan namelijk alleen worden gerealiseerd door ‘gekwalificeerde’ en de beste opgeleide medewerkers!”