Over ons

ons verhaal

“ wij zijn een echte specialist op het gebied van veiligheid & beveiliging en beschikken over zeer vakbekwame veiligheidsmedewerkers. Ik durf rustig te stellen dat wij met onze professionele organisatie tot de betere behoren.”

Dat zegt Steven Braat (34), oprichter/eigenaar van Fountex Company Security & Consultancy in Lelystad. Steven weet waarover hij praat. In een periode van dertien jaar bij de Koninklijke Marechaussee is hij gekneed als veiligheidsman in hart en nieren. Ruim 9 jaar heeft hij nu zijn eigen beveiligingsbedrijf, dat in de veiligheidsbranche te boek staat als uiterst deskundig en betrouwbaar.
“Bij ons staat kwaliteit, persoonlijkheid en afspraken nakomen voorop”, zegt Steven.

Scala aan diensten

Fountex Company levert diverse gespecialiseerde veiligheidsdiensten, varierend van operationele diensten tot trainingen en opleidingen. Bij operationele dienstverlening moet onderscheid worden gemaakt tussen regulierebeveiligingsdiensten en de meer specilistische diensten (Executieve). “Wat betreft de reguliere beveiliging gaat onder meer om objecten als bedrijfsgebouwen en overheidsgebouwen”, vertelt Steven. “Maar ook om evenementenals dance-events of lokale feesten. Ook horecagelegenheden behoren tot deze dienstverlening. De specialistische diensten hebben onder andere meer betrekking op persoonsbeveiliging, observatie en het vervoeren van waarde en directieleden van grote bedrijven of andere belangrijke personen. Naast het fysieke beschikken wij over eenrechercheafdeling.”

Ex-Defensie medewerkers

Voor de specialistische beveiligingsdiensten maakt Steven gebruik van een netwerk van Ex-Defensie medewerkers.Een selecte club beveiligers met jarenlange expertise en een professionele uitstraling. “Aan deze beveiligers stellen wij bijzonder hoge eisen op het gebied van representatie, motivatie en discipline”, zegt Steven. “Verder moeten zijeen pro-actieve werkhouding hebben, goed kunnen omgaan met mensen en over de nodige praktijkervaring beschikken. Dat is bij onze pool van Ex-Defensie medewerkers zeker het geval.”

 

Training en Opleidingen

Elke medewerker krijgt intern 5 trainingen op jaarbasis. De trainingen varieren op terreinen van weerbaarheid, agressie, zelfverdediging,crowdcontrole en explosieve verkenning. “Wijonderscheiden ons in de beveiligingsbranche, dat onze medewekers niet alleen de vereistediploma’s bezorgen, maar er ook voor zorgendat zij thuis zijn in bijvoorbeeld BHV+AED, EHBO, Havenbeveiliging, Brandmeldcentrale, regel en wetskennis en security awareness. Wij verzorgen deze trainingen en opleidingen In-Company.”

Goede service en betrouwbaarheid

Al met al kan Fountex Company ook voor u een betrouwbare en enthousiaste partner zijn in het creëren van een veilige omgeving voor u, uw personeel en uw klanten. Het biedt daarvoor een uitgebreid en op de klant toegespitstpakket aan diensten. “Wij maken waar wat wij beloven”, besluit Steven. “Wij kunnen ons geenblunders veroorloven. Onze medewerkers zijn scherp en gefocused en zowel theoretisch als praktisch up-to-date. Zij hebben een professionele uitstraling en zijn bovenal heel klantgericht. Goede service staat bij ons hoogin het vaandel.”

Home     Services    Over ons     Nieuws     Contact

De Giessen 11

8253 PR Dronten