“The Green Package”

Volg ons unieke educatieve programma in het buitenland en leer als Persoonsbeveiliger (operator) buiten de grenzen van Nederland te opereren. Na het volgen van deze Course, ben je in staat de volgende onderdelen toe te passen.

-Tactical Shooting (met hand-vuurwapens, lange-afstandswapens)
-Security Driving
-Hostile Environment Drills
-Close Protection Drills
-Contact Drills, (CQB/Urban)
-Defence

Wat zit er o.a. allemaal bij?;
-Transport naar trainingscentrum in het buitenland
-Voeding (3x per dag)
-Hotelovernachtingen
-Privé schietbaan
-Privé theorie lokaal
-Examens

09 september t/m 13 september 2019

Wij specialiseren ons in het combineren en het aanbieden van Nederlandse en internationaal gecertificeerde veiligheidsopleidingen. Het doel hiervan is: om de arbeidskansen te vergroten voor security professionals die zowel nationale als internationale werkzaamheden uit willen voeren op het hoogste niveau.

Wij werken samen met professionals/docenten afkomstig van speciale eenheden van Defensie en Instructeurs afkomstig van buitenlandse eenheden.

Zorg dat je de juiste accreditatie haalt. Met deze beroepsgerichte Course behaal je het certificaat P-CPO. Je kan na het volgen doorstromen om je nog uitgebreider te specialiseren. Je kan hier denken aan het behalen van een Tactical Combat Casualty Care (TCCC) of First Responder on The Scene (FROS). Dit kan en mag je behalen in Nederland.

Opleidingskosten bedragen €1685,00 exclusief btw.
Wij bieden deelbetalingen tot maximaal 12 maanden.

Hoe geef jij jezelf op?

Stuur HR@fountexcompany.nl een email met je NAW gegevens, inclusief kopie Paspoort of ID en wij doen de rest!